Kousky, které dostanou z vašeho business looku nudu

Kousky, které dostanou z vašeho business looku nudu

Nelekejte se trochu asymetrie, barev, lesku a neobvyklých kombinací. Určitě chválíme basic šatník, ale právě do něj se hodí pár výrazných kousků.

1. Kontrastní límeček

Pokud musíte dodržovat přísný dresscode, košile se asi ani vám jako ženám nevyhnou. Pokud máte pocit, že to chce trochu změnu a vystoupit z nudné rutiny bílá, růžová, černá, pak vás určitě nadchne košile s kontrastním límečkem. Ta naše je od značky La femme Mimi a pořídíte jí za 1 989 Kč.  

2. Designérské šaty

Šaty až ke krku s dlouhými rukávy, ozdobnými volánky na vrchním dílu a ve zlaté barvě. Tak vypadá správné párty retro. Takové šaty můžete s klidem obléknout i do práce, doplňte je černými punčocháči, vezměte přes ně kabát a s barvami a vzory už příliš neexperimentujte. Šaty od italské značky Fornarina Melissa Easy koupíte za 3 389 Kč.

3. Dlouhá košile

Lesklá povrchová úprava a dlouhé cípy dělají z černé košile nevšední kousek, který skvěle pozvedne černé kalhoty i džíny, a také vaše sebevědomí. Opticky navíc protáhne postavu a dvakrát tolik, pokud mu pomůžete podpatky. Metalickou košili od La femme MiMi koupíte za 1 649 Kč. 

4. Vzorované culottes

I kdybyste sáhla po jednobarevných culottes, z davu rozhodně vystoupíte. My to povyšujeme na další úroveň černo-bílým geometrickým vzorem. Nebojte se v zimě pod ně natáhnout punčochy, jen kozačky spíše vynechte. Culottes s kapsami THAÏS & STRÖE seženete za 1 989 Kč. 

5. Patchworkový kabátek

Moderní pojetí myšího kožíšku vás nejen dokonale zahřeje, ale ještě přidá trochu toho stylu. Je jako dělaný pro doplnění elegantních a pracovních outfitů, stačí zavázat pásek a můžete vyrazit. Jo moment... ještě ho nemáte doma, tak nejdřív kupte Desigual kabátek za 4 899 korun a pak už vážně můžete.

6. Poutavá červená

Mezi černými bundami rozhodně vynikne váš nový semišový červený křivák od kvalitní značky Selected Femme. S červenou ladí vkusné patinové stříbrné detaily a vám k němu určitě ladí celý černo-šedo-bílý business šatník. Nemusíte ho nosit jen do kanclu, využijete ho i ve volném čase k teniskám a džínům. Seženete ho za 5 999 Kč.

different.cz ; zoot.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram