Královna svatebních šatů Vera Wang představila novou kolekci na jaro 2019

Královna svatebních šatů Vera Wang představila novou kolekci na jaro 2019

Bíle svatební šaty jsou sice klasika, ale v nové kolekci Very Wang je rozhodně nečekejte. Jaro 2019 bude plné barev i na svatbě.

V poslední době touží čím dál více nevěst po netradiční svatbě. Vera Wang vyslyšela všechna přání a přináší 11 exkluzivních modelů svatebních šátů. Po 30 letech, co ve svatebním businessu působí, byl čas ukázat něco revolučního. Vera Wang svou novou kolekci pojala zcela netradičně a představila nám nádhernou hru barev

Kdo jiný by se této role měl ujmout než Wang, jejíž šaty oblékly Kim a Khloe Kardashian, Victoria Beckham nebo bývala manželka prezidenta spojených států Ivanka Trump.
Většina žen má jasnou představu o svých vysněných šatech ještě dřív, než před ně jejich vyvolený poklekne. Nevěsty roku 2019 by se však měly inspirovat horkou novinkou a zkusit riskovat.

Wang představila novou kolekci svatebních šatů na jaro 2019, ve které se vyhýbá všem konvencím. První místo v této sezóně bude patřit béžové barvě a ručně malovanému tylu. Mimo tyto barvy se můžeme těšit na fialovou, žlutou, červenou nebo černou.

Tylové sukně v kombinaci s korzety působí vzdušně a romanticky. Celkový dojem doplňují velké květinové ozdoby nebo mašle. Šaty se tedy skvěle hodí na bohémskou svatbu v zahradě nebo ve stodole.

Tradiční bíla je však sázka na jistotu a nejedna nevěsta jistě s touto kolekcí nebude souhlasit.

Co nás následující jaro čeká, si můžete prohlédnout ve fotogalerii.

 

vogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram