Lesk luxusu v jarní kolekci Reem Acra 2018

Lesk luxusu v jarní kolekci Reem Acra 2018

Značka Reem Acra patří přesně mezi ty, jejichž móda se vždy dá označit za ženskou a jednoznačně luxusní. Jinak tomu není ani na jaře 2018. 

Reem Acra otevřel předvádění jarní kolekce o necelé třicítce modelů s geometrickým vzorem, který bychom u něj pravděpodobně nečekali. Takových modelů však zařadil zkraje jen pár a pak plynně přešel ke své obdivované klasice. Předvedl nekomplikované linie zdůrazňující ženský pas v sametovém lesku. Pas zvýrazňovaly zlaté pásky, na nohu modelka obula jen páskové sandálky. Žádná složitost, žádné složité kombinování. 

Jaro 2018 však nemohlo postrádat Acrovy typické květinové motivy, proto jsme je našli i tady na několika šatech a to v kombinaci brčálově zelené, oranžové, modré a kontrastní zlaté. Odstín zlaté totiž propojoval celou kolekci a vidět jsme ho mohli téměř na všech modelech. 

Na závěr jsme se dočkali dlouhých večerních šatů, v nichž zajisté brzy uvidíme některou ze slavných zpěvaček či hereček na červeném koberci. Působivě vyšívané vzory připomínající architektonické skvosty nebo pole rozkvetlého lučního kvítí pokrylo metry a metry látek. Jemný vrstvený tyl dodával šatům vzdušnost. Reem Acra se vytáhl. 

PS: Asi jsme to čekali.

vogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram