Léto pro každou postavu: typ JABLKO

Léto pro každou postavu: typ JABLKO

Každé léto vybíráme outfity podle nových letních trendů. Jedné ale nesedne tohle, druhé zase tamto. Jak správně obléknout právě vaši postavu? Na začátku této série se vrhneme na typ jablko.

Pojďme se spolu v této sérii zaměřit na ideální letní outfity pro každý postavový typ. Naši jízdu světem střihů a vzorů začínáme dnes typem jablko a na to bude v nadcházejících týdnech navazovat hruška, přesýpací hodiny, obdélník a obrácený trojúhelník.

TYP POSTAVY

Pokud jste typ „jablko“, někdy nazývaný jako „ovál“, vaší problematickou partií je bříško. Nemáte definovaný pas a váš obličej bývá často plnější. Naopak vaší předností jsou hezké štíhlé nohy.

TOPY

Obecně vám sednou převislé či přepásané topy. Letošní letní sezónu se můžete například zaměřit na košilové halenky s populárním modrým vertikálním proužkem inspirovaným Francií, tento trend je jablíčkům dělaný na míru. Volné střihy totiž zakrývají větší bříško a vertikální pruhy opticky prodlužují a zeštíhlují. Perfektně vám sedne i trend zavinovacích topů. Slušet vám budou mimo jiné i topy rozšířené u boků.

KALHOTY

Jako jedny z mála typů si můžete dovolit široké nohavice. Trend lehkých vlajících kalhot s rozšířenými nohavicemi je tady jen pro vás. Obecně volné střihy a lehké látky na spodní části těla lichotí vaší postavě.

SUKNĚ

Co se sukní týče, nejvíce vám padnou sukně s volánem na spodním lemu, které jsou možná lehce extravagantní, ale zato se dají jednoduše kombinovat a vždy zapůsobí na okolí se svým retro nádechem třicátých let.

pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram