Má smysl kupovat kosmetické adventní kalendáře?

Má smysl kupovat kosmetické adventní kalendáře?

S kosmetickými kalendáři na adventní období se protrhl pytel. Pojďme se podívat, jaké všechny můžete koupit a zda mají vůbec smysl!

1. Douglas kalendář 899 Kč

Jediný tradiční kosmetický adventní kalendář, který je na Vánoce 2017 k mání. Ve dvaceti čtyřech okénkách najdete stejný počet miniatur produktů, které si v Douglasu můžete zakoupit v plné verzi. Za devět set tak dostanete ochutnávku produktů, které byste si jinak nekoupila. Kalendář jistě potěší kosmetické nadšenkyně. Pokud byste ráda koupila adventní kalendář sobě nebo své kamarádce, tento můžeme doporučit za předpokladu, že vám jeho cena přijde adekvátní. 

2. NYX kalendář 1 499 Kč

V Douglasu seženete ještě jeden adventní kalendář a to od značky NYX. Jedná se o rtěnkový speciál, v jednotlivých okénkách se ukrývají produkty na rty od tradičních rtěnek přes máslíčka, matné rtěnky a lesky Lingerie. Za nás spíše sběratelský kousek, protože snad žádná žena za jeden měsíc nestihne vystřídat 24 odstínů. 

3. Marionnaud kalendář 699 Kč

Parfumerie Marionnaud si přichystala beauty kalendář ze svých vlastních produktů. Uvnitř najdete dvacet čtyři kousků dekorativní kosmetiky. Tento kalendář vidíme jako ideální dárek spíše pro mladší ročníky nebo třeba do dětského domova, kde se o kosmetiku mohou dívky podělit. Dospělé ženy znalé kosmetiky tento kalendář asi příliš nenadchne.

4. TECHNIC Man Stuff kalendář 399 Kč

Jednoznačně nejlepší nápad - kosmetický kalendář pro muže! Na rozdíl od předchozích třech zástupců, v tomto je vyraženo jen dvanáct okének a muži v něm tak nejdou dáreček jen jednou za dva dny. Stylové balení v krabici skrývá dvanáct produktů od jedné značky, které pomohou pánům s každodenní hygienou - od šampónu, přes mýdlo a sůl do koupele, až po hřeben a kleštičky na nehty. Pokud nějaký kosmetický adventní kalendář letos stojí za to - potom je to tento!

4. Sephora kalendář 1 190 Kč

Spolu s Douglasem nejlépe provedený i naplněný kalendář. Na webových stránkách Sephory najdete přesný výpis všech produktů, který si doporučujeme přečíst, pokud plánujete kalendář koupit jako dárek. Kdybyste si ho chtěla pořídit sama pro sebe, nekazte si překvapení. Prozradíme, že uvnitř najdete něco do koupele, pár netradičně balených kosmetických produktů denní potřeby, miniatury dekorativní kosmetiky i něco do vlasů. 

archivy e-shopů

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram