MATIS Réponse Corrective

MATIS Réponse Corrective

Dejte jednou provždy sbohem vráskám, bez invazivních zákroků a předražených plastik, se špičkovou kosmetikou MATIS Paris.

S pomocí nového produktu francouzské kosmetiky MATIS Paris Hyaluronic Performance Toner hravě docílíte mladistvě vyhlazené pleti, o které jste vždy snily.

Hyaluronic Performance Toner je přípravkem nové generace, který v sobě spojuje to nejlepší z nejnovějších technologií a medicínských poznatků v péči o pleť. Mírně rosolovitá konzistence perfektně přilne k pokožce, doslova ji každé ráno probudí ze sna a ideálně ji připraví na následnou denní péči. Během okamžiku vymaže stopy únavy, uvolní napjatou pleť a doplní zásoby přirozené hydratace.

Velkým krokem k úspěchu Hyaluronic Performace Toner jsou maximálně hydratující molekuly kyseliny hyaluronové, která v lidském těle působí jako houba, která vyplňuje nerovnosti a zároveň zajišťuje hydrataci pokožky.

Hyaluronic Performace Toner se prodává ve 200 ml lahvičce a je skvělým doplňkem stávající nabídky celé linie Réponse Corrective, která účinně bojuje proti prvním příznakům předčasného stárnutí.

 

Zdroj:matis-paris, fann, google,

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram