Minnie na triku aneb Jak se rozrostl Disney v módním průmyslu

Minnie na triku aneb Jak se rozrostl Disney v módním průmyslu

Mickey Mouse a Minnie jsou všude. Všude na dámském oblečení. Aktuálně snad není jiný řetězec než Zara nebo H&M, kde byste nenašla něco s těmito kouzelnými postavičkami. 

A to ani za tyto dva příklady nedáváme ruku do ohně. Trika, sukně, tepláky i pyžama s Mickey Mousem a jeho společnicí Minnie se v kolekcích obchodů rozšířily. Kde se tento boom vzal, a proč zrovna Mickey a proč zrovna teď, není jasné. Co rozhodně víme, že tento trend je nakažlivý. My se nachytali už v říjnových MUST HAVES, kde jsme se prostě bez mikiny s Minnie neobešli. A dokonce jsme se už věnovali obecně tématu, proč jsou spolupráce s pohádkovou značkou Disney tolik úspěšné. 

Proč nad tím vším ovšem vede usměvavý myšák s Minnie, nám zůstává záhadou. Jisté je, že do dámské kolekce je už zařadili v Terranově, Gatu, Croppu, Mohitu, C&A a jistě i v mnohých dalších. Rádi bychom na vás trochu apelovali, že když se vám tento trend zalíbí, nelekejte se. Může vám být 15, a společnost vám to promine. Stejně tak jako v pětadvaceti. Ale ani ve čtyřiceti to není trestné. Jen noste myšáka spíš na doma než do kanceláře. Že se animované postavičky na oblečení dají nosit i v dospělosti na běžné denní nošení nás přesvědčuje Mohito, které ve svém Minnie lookbooku kousky perfektně zkombinovalo.

Dovolte si, se do Mickeyho zamilovat. A stejně tak do Minnie. 

Miluje je celý svět. Proč byste nemohla vy?!

mohito.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram