MODA Fashion Days 9.6. 2016

MODA Fashion Days 9.6. 2016

Žena na prahu 21. století aneb povíme si to u kávy - téma workshopu v rámci akce MODA Fashion Days se koná 9. června 2016 v Českých Budějovicích v Clarion Congress Hotel. 

Stres, zvyšující se životní tempo a nároky na ženu v pracovním i soukromém životě, společenský tlak na výkon - to vše jsou faktory, které nám zrovna nepřispívají k duševní pohodě. Jak se tomu všemu bránit a kde hledat případnou pomoc? O tom všem a dalším bude připravovaný workshop.

Tentokrát to budou České Budějovice, které za podpory radních a mediálních partnerů zvou širokou veřejnost na tradiční společenskou událost, kde se seznámí nejen s tvorbou módních návrhářů, ale vyslechne i semináře o postavení ženy ve 20. a 21. století, jak se z toho nezbláznit i jaké si vybrat oblečení.

Prostor a možnost představit svoji tvorbu dostane jedna z našich nejlepších českých návrhářek Alice Abraham. Prezentace klobouků a jak si správně vybrat, poradí Klobouky K Concept Store Tonak, oblíbené módní oblečení nám přinese L’Skříň Boutique a značkovou pánskou společenskou módu nabídne návštěvníkům Bandi. 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram