MÓDA v kalendáři 15. března

MÓDA v kalendáři 15. března

Dnes slaví narozeniny Eva Jacqueline Longoria - modelka a americká herečka známá především z úspěšného amerického seriálu Zoufalé manželky. Na kontě má nemalé množství prestižních ocenění a nominací.

Modelka a americká herečka Eva Jacqueline Longoria se narodila v USA v Texasu a úspěšně odpromovala v oboru mechaniky pohybu těles. Poté, co se zúčastnila soutěže talentů v L.A., se projevil její talent a získala první televizní role. Mezi ty první patřily nevelké herecké postavy v dnes již kultovních seriálech Beverly Hills a Báječní a bohatí, byl to však jen první odraz, který nakonec vedl k již větší roli v seriálu zvaném Mladí a neklidní, tam hrála po celé dva roky, v roce 2003 přeběhla k detektivnímu seriálu Dragnet, na který nakonec zanevřela a hledala něco co by jí opravdu vyneslo na vrchol. Tím se stal víc než oblíbený americký seriál Zoufalé manželky, který ji přinesl slávu, po které vždy toužila a díky němu se dostala do povědomí diváků.

 

V posledních letech se uznávaná modelka objevuje jak v reklamních kampaních různých společností, tak v mnoha mužských magazínech.

 

zdroj: Wikipedie

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram