Módní styl bollywoodských manželek

Módní styl bollywoodských manželek

Život v Indii je krásný, když jste bollywoodskou manželkou. Kromě štěstí, lásky, peněz a vlastního seriálu na Netflixu mají tyto dámy také styl.

Zdroj: Netflix India

Pokud máte rádi reality show na Netflixu, rozhodně jste neminuli sérii "Báječný život bollywoodských manželek". Byť seriál obsahuje spíše více emočních zápletek než reálného Bollywoodu, i přesto si z něj můžeme odnést kousek pravé Indie, a to konkrétně indického módního stylu bohatých dam. Módní trendy totiž vždycky udávají celebrity, a kdo jiný může ovlivnit módu více než bohaté manželky Bollywoodu, které mají velmi osobitý styl, šarm a teď už i vlastní seriál. Maheep Kapoor, Bhavana Pandey, Neelam Kothari a Seema Khan jsou hlavní hvězdy celé show, ačkoli většinou bývají hvězdami právě jejich drahé polovičky. Díky show na Netflixu se však z manželek staly přes noc influencerky, které úspěšně sbírají nové followery na sociálních sítích. A dnes se podíváme do jejich šatníků i my.

1. Seema Khan

Seema Khan je manželka bollywoodského herce Sohaila Khana. Sama je středem spousty emotivních scén a podle svého temperamentu se i obléká. Mezi její ikonické outfity patří například tyto zavinovací šaty s červeným květinovým vzorem. Nesmí chybět ani stříbrné náušnice a další doplňky.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram