Na oslavě nové kolekce GIAMBATTISTA VALLI x HM v Praze nechyběly známé osobnosti

Na oslavě nové kolekce GIAMBATTISTA VALLI x HM v Praze nechyběly známé osobnosti

Příležitost vidět mezi prvními exkluzivní kolekci GIAMBATTISTA VALLI x HM jsme si nemohli nechat ujít. A co jsme spatřili? Lásku, romantiku i prvky punku.

Jedinečné prostředí Martinického paláce dodávalo perfektní atmosféru pro spolupráci dvou věhlasných značek. O tom, jaká kolekce je a co v ní najdete, jsme vám psali před pár dny. Včera jsme se mohli utvrdit o tom, že i z blízkého pohledu jsou jednotlivé modely bohaté, přitom neformální  a detailně propracované. Na celé kolekci nás baví zejména její barevnost a hravost. A to i přesto, že nejsme vyloženě punkové dámy.

Celá událost se nesla v duchu barokně laděné kolekce a nenechaly si jí ujít známé tváře českého showbusinessu, zástupci médií i známí influenceři. Mezi nimi Monika Marešová, ambasadroka kolekce GIAMBATTISTA VALLI x HM, která se taky zúčastnila jejího globálního představení v Římě. V outfitech z kolekce dorazila i Dara Rolins, Zorka Hejdová, Renata Langmannová, Nikol Švantnerová, Filip Vaněk, Jana Plodková, Sharlotta, Mariana Prachařová, dvojice Zea a Pauli Garand a další.

Prohlédněte si galerii, kde najdete nejenom jedinečné kousky z kolekce, ale také tváře, které je přišly prezentovat...

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram