Na Žofíně se udílely ceny hudebním legendám

Na Žofíně se udílely ceny hudebním legendám

Pražský Žofín přivítal celou řadu hvězd a legend české hudební scény, kterou pro jeden večer okořenila i krása boubelek.

Celá plejáda hudebních interpretů se s radostí zúčastnila výročního udílení cen Českého rozhlasu na pražském Žofíně, kde po boku hudebních legend i objevů stanuly i krásky kyprých tvarů MISS Prima křivky.

MISS Prima křivky 2015 - Simona Hodálová, MISS Prima křivky Internet 2015 - Kristýna Kutílková, MISS Prima křivky Krásná XL 2015 - Renáta Soukupová a finalistka letošní soutěže - Kateřina Sadílková byly skutečnou ozdobou večera a jejich jména se dokonce nesla celým českým éterem z úst DJ a moderátora Martina Hrdinky, který Simonu Hodálovou, jelikož je Slovenka, poprosil o symbolické převzetí ceny za nemocného Richarda Mullera.

„Symbolicky preberám cenu za Richarda Mullera. Tešim sa, že aj v Českej republike dokažu zabodovat Slovaci a ďakujem Česku, že nás vie oceniť!“okomentovala nečekanou a neplánovanou akci Martina Hrdinky Simona Hodálová.

Z dalších ocenění se ale mohli těšit třeba i zpěvačka Lenka Filipová, která letos vystřídala svoji dceru Lenny či skupina Chinaski anebo kapela Jelen, která na místě oslavila titul Skupina roku. Dalšími oceněnými, na jejichž počest zapěli Petr Bende a Václav Neckář, jsou i Spirituál Kvintet, Rostislav Černý, Ota Peřina a Ladislav Kantor in memoriam a zvláštní cenu získal soutěžní festival Czechtalent.

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram