Návrat k původu značky nebo inovativní kroky? Roberto Cavalli překvapuje

Návrat k původu značky nebo inovativní kroky? Roberto Cavalli překvapuje

Celokožené outfity akorát pro večerní projížďku na motorce nebo bílé krajkované šaty jako stvořené pro romantickou večeři při svíčkách? Roberto Cavalli se vydává oběma směry. A jaký je ten Váš?

 

Přehlídku otevřely modelky v petrobarevných dlouhých šatech a v podobném duchu byla i uzavřená. Psychadelické kombinace barev oranžová+ modrá nebo zelená a růžová působily nečekaně jednotně. V dolní části šatů si návrháři pohráli s úzkými proužky i průhledným materiálem a díky tomu poskládali dohromady několik dalších barev a vytvořili tak nevšední efekt. 

 

 

Nezapomínejme, že je to Roberto Cavalli, o kterém se tady bavíme. Neodmyslitelně k němu patří výrazné a těžké doplňky. Ty v jarní koelcki zastupují široké kovové náramky a dřevěné boty s vysokou platformou. 

 

Bílé krajky po celých šatech vypadají opravdu nevinně a cudně. Look, který Cavalli pro ženu vytvořili je jemný, přirozený a romantický. To byste ale nesměla vidět další část kolekce. Teď je každopádně prostor prohlédnout si ryze ženské květy i květinové vzory a bílé materiály. Všechny světlé modely spojují velké mašle u krku a velice podobný druh použité krajky.

 

 

Pozvolna se přesuneme k druhé tváři Roberta Cavalli a rozhodně k té divočejší. V kolekci použitý světlý denim a volné střihy jednoduchých šatů nám dávají pocit možnosti nosit Cavalli módu během běžných pracovních dnů. A proč ne? Objevují se i takové modely, u kterých jde komplikovanost a předvádění stranou. Jedinou zajímavostí je střih. 

 

A již zmiňovaná odvrácená strana jarní kolekce? Černá a hnědá kůže, černé prosvítající šaty, leopardní vzor i stříbro a bronz! Cavalli vytvořil druhý pohled na moderní ženu- sebevědomou, soběstačnou a drsnou. Některé outfity už možná hraničily s kýčem, alespoň tak na nás působí pohled na leopardní vzor v několika barvách, průhledné košile, lesklou kůži a třásně. 

 

 

Zdroj: style.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram