Nechte své děti být tím, čím samy chtějí s novou kolekcí Stella Kids

Nechte své děti být tím, čím samy chtějí s novou kolekcí Stella Kids

Letošní kolekce Stella Kids pro Podzim/Zimu 2014 se nese ve znamení toho, čím chtějí děti být, až vyrostou. Chtějí být detektivem, motorkářem nebo princeznou? Proč čekat!

Stella McCartney se v letošní kolekci pro Podzim/Zimu 2014 nechala inspirovat dětskými sny, jejich představami o tom, čím budou, až vyrostou a jejich oblíbenými místy i zvířátky.

Její dětské kolekce jsou známé pro svůj zábavný, moderní a hravý styl, a tak jsou velmi různorodé. Velkou roli hrají vždy základní kousky oblečení, které jsou maximálně pohodlné, uspokojují potřeby dítěte a jsou velmi dobře kombinovatelné.

V letošní kolekci převažují jasná červená, zelenožlutá a ledově modrá, které nádherně podtrhují probouzejícího se ducha Vánoc. Hlavním motivem se stává poštolka a lední medvěd, kterého najdete na pyžámcích, tričkách i šatičkách.


S kolekcí Stella Kids letos v zimě nebudou nikomu drkotat zuby. Vybaví vaše děti i vás super útulnými pletenými maxi svetry. Stačí se zabalit do svetrů a mikin lehce bublinového střihu a užít si zimu v teple a pohodlí. K tomu dětský outfit perfektně doladíte pletenou čepicí, šálou se střapci nebo zábavnými rukavicemi.


A jakými kousky Stella plní dětská přání?
S kabátky jako vystřiženými z filmů o Sherlocku Holmsovi se vaše dítko rázem promění v malého detektiva. Touží-li se stát rockovou hvězdou, stačí si obléci úzké kalhoty a bundu ve vojenském stylu s krásně vyšívanými rukávy. A co takhle stát se princeznou, motorkářem, nebo opravářem. Není problém! S novou kolekcí Stella Kids mohou být vaše děti čímkoliv.




 

Podívejte se, čím chtějí být děti z kampaně Stella Kids