Nejen růžové tváře budou okouzlovat během svátků!

Nejen růžové tváře budou okouzlovat během svátků!

Růžová je barva volnosti a energie. Na oblečení a doplňcích působí jako něžné pohlazení. Svátky budou naplněny láskou a slavnostní náladou!

Mezi ponurými odstíny chladné zimy vyniká růžová jako růže v zimě. Růžová je symbolem elegance, něžnosti, lásky a jemného způsobu života. Možná proto se tak často objevuje na přehlídkách luxusních značek pro rok 2018. Má i slavnostní nádech. Zejména pro zimní sezónu si návrháři frekventovaně vybrali právě barvu zamilovanosti. Je na čase si rozzářit svátky a zahřát přítomné u srdce stylovým outfitem nebo doplňkem.

Šaty Kiss my dress 1 199 Kč  / Šaty Chi Chi London Summer 1 119 Kč  /  Šaty Answear 749 Kč  /  Maxišaty s korálky 1 769 Kč

 

Sentimentální nálada ve slavnostním duchu bude podpořena odstíny růžové. Pozvedne náladu, ať už se rozhodnete obléci šaty, svetr nebo boty v této pozitivní barvě. Prada, Balenciaga i Rotate vysílali modelky na molo v ostře růžové, ale i v jemnějších odstínech. Dokázali tak, že růžová je i barvou síly pro moderní ženu. Pro zimní počasí ideální společník.

 

Šaty s plisovanou sukní Little Mistress 2 199 Kč  /  Simple šaty 1 999 Kč  /  Dětské šaty Valencia 399 Kč  / Plisované maxišaty 1 749 Kč

 

I v polovině minulého století si americké dámy v domácnosti oblékaly zásadně růžovou pro období Vánoc. Pro ně to znamenalo projev elegance, uvolnění a lásky k bližnímu, ale i k svátkům. Významně působila růžová i ve společnosti, na večírku nebo party. Zdrženlivá elegance byla oblíbenou volbou. Proč si proto nedoplnit šatník o něco třeba v barvě cukrové vaty? Růžová totiž zvyšuje chuť na sladké. A té není o Vánocích nikdy dost!

 

Kabát Tom Tailor 4 049 Kč  / Svetr Vero Moda 869 Kč  / Bunda Tom Tailor 2 349 Kč  / SuperDry buna 3 899 Kč

 

 

 

vogue.co.uk, zoot.cz, answer.cz, bibloo.cz,

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram