Nejlepší pánské tenisky na jaro 2016

Nejlepší pánské tenisky na jaro 2016

Pokud sháníte nové tenisky, protože ty staré se už roztrhaly nebo vás jen přestaly bavit, máme pro vás pár tipů na stylové páry od světových značek. 

Stejně tak jako dámské tenisky letošní jaro provází trendy, týkají se i tenisek pánských. A není velkým překvapením, že se sobě navzájem budou velice podobat. Tenisky jsou obecně velmi unisexovou obuví a tak je většinou dělí na ty pro ženy a pro muže zejména barvy. Jenže co když je hlavní trendy barvou univerzální šedá? Pak se nedá nic dělat a tenisky pánské s dámskými naprosto splynou. Nosí se ty s nižší podrážkou než bylo předchozí sezóny zvykem a ze zajímavě řešených vrchních textilií

  
Adidas ZX Flux 2 690 Kč ; Černobílé ZX Flux 2 690 Kč ; Šedé Jordan Eclipse 2 790 Kč

Pokud byste přeci jen raději viděli mezi top trendy opravdové barvy, pak vás snad můžeme uklidnit s vínovou, khaki, zlatou a béžovou. Uznáváme, že k nebesky modré a průbojné červené to má docela daleko. Ale módním trendům je třeba se alespoň zčásti podvolit a právě neutrální tóny jsou těmi hlavními, které vedou. Na teniskách jsou skvělé i z toho důvodu, že stejně jako ony samotné, jsou praktické a hodí se téměř k čemukoli.  

  
Vínové Air Max Nike 3 390 Kč ; Zlaté Air Presto Nike 3 390 Kč ; Modré Nike Myfly Racer 3 190 Kč

footshop.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram