Nesourodá podzimní kolekce Victoria Beckham postrádala šmrnc

Nesourodá podzimní kolekce Victoria Beckham postrádala šmrnc

Módní přehlídky návrhářské špičky, jakou Victoria Beckham bezesporu je, jsou jedněmi z nejočekávanějších. Ne vždy si však odnesou patřičnou salvu. Podzimní kolekce 2019 nenadchne ani neurazí.

Zahájení přehlídky přineslo modely, které u Victorie známe. Ženské kabátky, sáčka a šaty s patřičným zvýrazněním siluet, s ostrými rameny a s jemnými doplňky. Přesně takovou Victorii Beckham uznáváme a máme rádi. Modely, které následovaly, jako by do této kolekce ani nepatřily. Neřízené kombinace grafických motivů jednotlivých látek, zvířecí vzor na kozačkách ale také vlněný svetr a šaty, které od pohledu působí „kousavým“ pocitem, nejsou tím, co bychom pro podzim 2019 hledali.

Modely se od ženských siluet na chvíli odchýlily a vrátily se k nim zase až při závěrečných kouscích. Boyfriend styl, oversized kabáty s nízko spadenými rameny, zvýrazněný pas a celková délka šatů pod kolena v mnoha případech působí poměrně usedle. Jako by návrhářka neměla dostatek inspirace, aby modelům dodala, jinak sobě vlastní, šmrnc.

Až na konci se Beckham vrátila ke svému typickému řemeslu, když představila černou eleganci s notnou dávkou sexappelu. Dlouhé černé šaty se zdobeným živůtkem, s krajkou a velkými černými koly nebo šaty bez ramínek byly tím, co nám skutečně padlo do oka.

vogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram