Nestárnoucí Jane Fonda ve W Magazine

Nestárnoucí Jane Fonda ve W Magazine

Jane Fonda poskytla časopisu W velký rozhovor o svém životě, svých mužích i svých kariérách. Jako bonus W nabízí podařené fotky a krásnou hlavní stranu.

Jane Fonda je nezastavitelná i ve svých sedmdesáti sedmi letech. Herečka, držitelka Oscara, královna fitness a televizní hvězda, nafotila hlavní stranu časopisu W. Obálka je určena pro červnové a červencové číslo a uvnitř vydání narazíte i na rozhovor s touto legendou.

,,Myslím si, že je skvělé, že mě lidé v mém věku nazývají módní ikonou," říká v rozhovoru Jane. Není se ale vůbec čemu divit. Jane Fonda nás i celý svět okouzluje na každém červeném koberci, po němž se projde. Ne vždy si ale byla Jane tak jistá, pro W Magazine ale prozradila, že pokaždé věděla, co má na svém těle ráda.

V jejích dvanácti letech Janina matka spáchala sebevraždu, proto, jak prohlašuje, velmi lpěla na svém otci a záleželo ji na jeho souhlasu: ,,Můj zájem o to, co si o mně muži myslí, začíná u mého otce. Viděla jsem se v něm, a stála jsem o jeho souhlas." I tak, navzdory obavám svého otce, se Jane Fonda pustila do herectví. Kromě herectví se v rozhovoru pro W Magazine dozvíte i o Janiných mužích a její fitness kariéře.

Foto: wmagazine.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram