Nová kolekce CALA textilní designérky Evy Chmelové

Nová kolekce CALA textilní designérky Evy Chmelové

Eva Chmelová a Kateřina Černá  představují minikolekci oblečení CALA, kombinaci tkaných materiálů a 100% lnu. Originální autorské oblečení vyniká svou praktickou i vizuální stránkou.

Nová kolekce oblečení z autorských látek vznikla pod značkou DEZÉN Evy Chmelové. Ústředním motivem kolekce dezénů CALA je velkoplošný tisk s motivem korun stromů, intenzivní vzpomínka na procházku pro prázdném mořském pobřeží v Itálii. Je první kolekcí, ve které se objevují i tkané vzory – stejně tak jako je tomu v případě tisků, které vznikají ve spolupráci s českým výrobcem. 

„Řada oděvů obsahuje pro DEZÉN již typické košile a košilové šaty, pod stejným názvem ovšem vzniká i kolekce variabilních oděvů CALA, pro kterou je klíčové mé setkání s Kateřinou Černou (K.BANA). Len, se kterým Kateřina pracuje má v kombinaci s autorských tkaným vzorem jedinečný charakter. S citem pro formu i detail tak vzniká nadčasová kolekce, umožňující vrstvení, oboustranné nošení – napříč ročními obdobími. Cardigen, triko, šál, kombinované s jednobarevnými tunikami lze díky korespondující barevnosti lehce doplnit i dalšími oděvy značky K. BANA. Získáte tím pohodlný oděv ve kterém můžete o cestách nejen snít…“, představila kolekci Eva Chmelová.

Přijďte se podívat 23. listopadu v podvečer do osobitého prostoru K.BANA, Hálkova 13, Praha 2 na novou kolekci CALA Evy Chmelové značky DEZÉN

Kromě oděvů je prezentace kolekce doplněná autorským grafikami.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram