Nový Max Factor Skin Luminizer Foundation

Nový Max Factor Skin Luminizer Foundation

Přesně po 100 letech, kdy Max Factor vynalezl a představil světu svůj první make-up Greasepaint, přichází jeho plnohodnotný nástupce.

Prostřednictvím společnosti Max Factor se i k vám nyní dostává novinka Skin Luminizer Foundation, speciálně vytvořená pro ženy, které touží po jemném rozjasnění pro zdravě vypadající pleť, aniž by byl make-up na jejich tváři příliš viditelný, přesto kryl všechny nedostatky a zároveň o pokožku pečoval.

Luminizer Foundation - Nezbytný pomocník pro sezónu podzim / zima 2014

Nový make-up Skin Luminizer byl exkluzivně představen na přehlídce značky Victoria Beckham při newyorkském Týdnu módy. Přední světová vizážistka a kreativní ředitelka Max Factor Pat McGrath tam přímo na modelkách prezentovala svou novodobou interpretaci moderního okouzlujícího vzhledu pro každý den. Zachovala přitom současný trend „nahé krásy“.

Skin Luminizer Foundation účinně pracuje na

Rozjasnění: Unikátní složení obsahuje perleťové pigmenty a jemné rozjasňovače pro přirozeně zářivý vzhled pleti.

Krytí: Max Factor Skin Luminizer Foundation nabízí lehké krytí, sjednocuje tón pleti a koriguje případné nedokonalosti. Výsledkem je mladistvě zářivá pokožka.

Péče o pleť: Skin Luminizer Foundation od Max Factor nabízí hydrataci díky VitaNiacin komplexu. Vitamíny B & E a glycerin doplňují přirozenou rovnováhu hydratace pleti. Elastomery vytvářejí „okna“, jejichž prostřednictvím se světlo odráží zpět pro efekt přirozené, jemně rozzářené pleti.

Nový make-up od Max Factor Skin Luminizer Foundation bude k dostání v pěti odstínech za doporučenou cenu 434 korun.

 

Zdroj: fann

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram