Je tohle definitivní konec Petry LovelyHair?

Je tohle definitivní konec Petry LovelyHair?

Hodně úspěchů, vlna slávy a pak jen ošklivý konec. Nejúspěšnější česká youtuberka ohlásila konec své kariéry.  HLASUJTE POD ČLÁNKEM!

Pro příznivce blogu Petra LovelyHair máme smutnou zprávu. Někteří ji možná už zaregistrovali, pro jiné budeme zprostředkovatelem nepříjemné zprávy právě my. Petra LovelyHair se po nekončícím honu na její osobu, který dávno překročil pomyslné i právní hranice, rozhodla svůj youtube kanál a produkci kosmetických štětců ukončit. Zda bude následovat jako další krok i ukončení blogu, nezmínila, nic méně je to velmi pravděpodobné.

Při její velké sledovanosti se stala celebritou, s čímž se spojilo i velmi nepříjemné pomlouvání, vytváření závistivých honů a neustálý drobnohled. V reakcích na toto video je vidět, že názoru je hned několik. Někteří její konec kvitují, jiní za tím vidí jen strategii k dosažení více pozornosti a někdo se k tomu staví chápavě. Aktuální dění na české youtubové scéně ale nezastihlo jenom ji. Velká vlna nenávisti a už nepříjemné pozornosti se navalila také na Týnu Třešničkovou nebo Carrie Kirsten, což jsou slečny známé spíše publiku mladšímu 20 let. 

petralovelyhair.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram