„Ošklivé vánoční svetry" se vrací. Zkuste je obléci i vy

„Ošklivé vánoční svetry" se vrací. Zkuste je obléci i vy

Vánoce na nás útočí nejen z obchodních domů ale také ze šatníků. Vrací se „ošklivé svetry", jak jsou často nazývané pro své přeplácané motivy. Hlavně aby na svetrech nechyběly vánoční vločky, nápisy typu Merry Christmas a Santa se soby. 

Chcete se naladit na vánoční atmosféru? Pořiďte si některý z vánočních svetrů, kterým se také občas říká 'ugly christmas sweathers'. Vzhledem k častokrát přeplácaným motivům není název tak vzdálen od pravdy. I přesto ale můžete v jednom takovém vypadat skvěle - pokud správně sladíte zbytek oblečení. Vzhledem k tomu, že již máte jeden extravagantní kousek na sobě, zkuste zbytek outfitu doladit minimalistickými střihy, jednobarevnými oděvy a vyhněte se i zbytečně výstředním doplňkům. Svetry s vánočními motivy momentálně seženete snad v každém obchodním řetězci i butiku, stačí si vybrat.

Samozřejmě, že pokud se cítíte na to, zkusit již tak zdobený svetr sladit například s pruhovanou košilí a vzorovanou sukní, jako to udělal módní dům Miu Miu na podzimní přehlídce 2015 (fotografie nahoře uprostřed), udělejte to. Záleží na vašem osobním vkusu, ovšem vždy si pamatujte, že méně je více. Zpěvačka Demi Lovato si například vzala červený vánoční svetr s highwaisted černými kraťasy a vysokými kozačkami. Zpěvák Kanye West oblékl modrý svetr s motivem sněhuláka a vloček a k němu černé kalhoty. Pokud si nevíte rady, nechte se inspirovat celebritami. 

Elle.com, Shershegoes.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram