Perlové týdny Halada jsou zpět a s nimi stovky překrásných perlových šperků

Perlové týdny Halada jsou zpět a s nimi stovky překrásných perlových šperků

Největší a nejkrásnější přehlídka perlových šperků putuje napříč Českou republikou a Slovenskem, finále bude mít opět v Praze, tentokrát v klenotnictví HALADA Na Příkopě.

foto: se svolením Halada.cz

Kromě stovek překrásných perlových šperků je exkluzivně k vidění i zakoupení luxusní perlový set „CASHA“ značky Gellner, nominovaný na cenu Design Innovation 2020, a to jak ve variantě růžové zlato se zářivě bílými perlami Akoya, tak i v podmanivém provedení černých tahitských perel a bílého zlata. Náhrdelník a náramek jsou designovými kousky, které navrhla umělkyně a designérka šperků Casha Kellermann, jejich hodnota je v Akoya variantě přes 25 tisíc EUR, tahitské perly v tomto setu přes 30 tisíc EUR. Náhrdelník lze díky speciální sponě odepnout a nosit i jako samostatný perlový náhrdelník.

foto: se svolením Halada.cz

Nebudou chybět ani vyhlášené perlové skvosty z perel pocházejících z privátního ostrova Marutea, které se mohou pochlubit nejen špičkovou kvalitou, ale především překrásnými odstíny modré, zelené, fialové či růžové a výjimečně vysokým leskem s velikostí perel až 14 mm.

Klenotnictví HALADA v Pařížské ulici a v Brně jsou oficiálním zastoupením japonské legendární značky perlových šperků MIKIMOTO založené v roce 1893. Kromě klasických kousků budou k mání i novinky, které perly spojují s diamanty či safíry. Perlové šperky Mikimoto se těší velké oblibě, proto je nosí na výjimečné události i celebrity, nebo dokonce členové královských rodin.

foto: se svolením Halada.cz

Specialista na perly jižních moří, jejichž je jedním z největších distributorů, australská značka AUTORE, se představila v síti klenotnictví HALADA už loni na podzim. Pro letošní Perlové týdny je zastoupena mnohem výrazněji a je na co se těšit. Tuto značku si oblíbily celebrity například Halle Berry, Scarlett Johansson nebo Angelina Jolie. Teď mohou zdobit i vás!

foto: se svolením Halada.cz

Udělejte si čas na výjimečný zážitek a navštivte nejbližší klenotnictví HALADA v těchto termínech Perlových týdnů:

15.5. – 22.5.            Praha, Pařížská 7

24.5. – 29.5.            Brno, Česká 23

31.5. – 5.6.              Bratislava, Avion Shopping Park

7.6. – 12.6.              Ostrava, Avion Shopping Park

14.6. – 20.6.            Praha, Na Příkopě 16

Ve všech pobočkách HALADA je k dispozici zkušený a milý personál, který návštěvníky butiku ochotně provede širokou nabídkou perlových šperků a jejich druhů, vysvětlí, na co se při výběru zaměřit a jak správně o perly pečovat. Nenechte si ujít tuto mimořádnou příležitost pokochat se mnoha stovkami perlových skvostů na jednom místě. Perlové týdny HALADA jsou právem událostí roku, u které nemůžete chybět!

foto: se svolením Halada.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram