PODZIM JE TADY A MODIVO VÁM POMŮŽE SE DO NĚJ ZAHALIT

PODZIM JE TADY A MODIVO VÁM POMŮŽE SE DO NĚJ ZAHALIT

Oficiálně začal podzim a i počasí nám naznačuje, že babí léto už je dávno za námi. Naštěstí MODIVO přináší hřejivé kousky, které jsou stejně funkční jako i trendy. Zamilujte se do podzimní módy a prohlédněte si jedinečný výběr must-have kousků této sezóny.

Vybírat můžete z nepřeberného množství nových i notoricky známých značek.

Pohodlný podzim

Letošní podzim je cítit pohodlím, jako předchozí roky, ale konečně po dlouhé době můžeme trošku vystrčit nožky z ponožek a vyjít do ulic ve slušivých kabátech a padnoucích šatech. Společně s Modivo jsme pro vás připravili souhrn nejžhavějších trendů podzimu, které vám pomohou zkompletovat vaše podzimní outfity. 

Must have pro dámy

Trendem pro každou generaci jsou rozhodně džíny volnějšího střihu. Skiny džínům už naprosto odzvonilo, sahněte pro po typu, které sedí vaší postavě. Můžete vybírat například z typů: zvonové kalhoty, mom, cigaretové neboli sloupové a další volnější střihy, které jsou momentálně k dostání ve velkém výběru značek i barev na modivo.cz.  Dalším must have kouskem je barevný svetřík, či top, který rozzáří celý outfit a lze ho doplnit elegantnimi šaty nebo kalhotami se sportovní obuví. 


Zdroj: se svolením Modivo

Ten nejpotřebnější kousek letošního podzimu nás teprve ale čeká. Tím je, jak jinak, než trenčkot. Krátký, dlouhý, dvouřadý, hnědý, šedý.... je tolik možností a všechny jsou zkrátka úžasné. Padne každé z nás a dá se nosit mnoha způsoby. Neváhejte a pořiďte si rychle ten svůj. Pokud však svůj kousek máte a chybí vám naopak v šatníku několik kostiček, stále a dlouho bude ještě v kurzu tento nesmrtelný vzorek, na kabátech přechodových i zimních, i v tomto případě pro vás máme malý tip.


Zdroj: se svolením Modivo

Poslední, ale neméně důležitou součástí trendů pro letošní podzim jsou šaty, které rozhodně nejsou nudné. Šaty jako plátno umělce, které budou lichotit vašim křivkám a budete se v nich cítit žensky, to dámy potřebujeme všechny. Ulovte si svůj kousek, podle barev, které vám sluší a cítite se v nich dobře. 


Zdroj: se svolením Modivo

Must have pro pány

Pánové se rozhodně nemusí bát podzimní nudy a rozhlédnout se po barvách a hravých kompletech, které je zahřejí a budou je moci využívat pro všechny příležitosti. Nemusíte se bát k elegantním kalhotám vzít zimní bundu, kterou využijete stejně dobře k volnočasovým kouskům. Samozřejmostí je dobře padnoucí oblek, který jde využít klasicky jako komplet, a nebo zvlášť. Žhavým trendem je kombinovat elegantní prvky oblečení s volnočasovými. 


Zdroj: se svolením Modivo

Můžete tedy využít již tradičně sako z obleku k džínům a nebo trochu zaexperimentovat a sladit oblekové kalhoty se sportovní obuví a trendy ležérním vrškem. Pokud doplníte outfit pánským trenčkotem nebo balonovým kabátem, vytvoříte si nadčasový šatník, který budete aktivně využívat každý rok.


Zdroj: se svolením Modivo

Jistě už jste se obávali, že nezmíníme volnočasové a sportovní oblečení, popravdě je tento typ oděvu již takovou stálicí, že bychom nemuseli. Neznamená to však, že se zmiňovat nemá. I letošním must have je pohodlná volnočasová a sportovní móda v podobě teplákových souprav různých barev a vzorů. Stačí si vybrat jen svou oblíbenou, kterou můžete ladit dle svých nálad a příležitostí. 


Zdroj: se svolením Modivo

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram