Podzim Ralph Lauren ladil k přehlídce aut

Podzim Ralph Lauren ladil k přehlídce aut

Ralpha Laurena klasifikuje jeho láska k módě a pak láska k autům. Proto se tyto dvě oblasti rozhodl pro tentokrát propojit.

Zatímco jiné módní domy prezentují na zářijových fashion weecích své jarní kolekce 2018, Ralph Lauren pluje proti proudu - jeho kolekce je totiž určena teprve na letošní podzim! A nejen to, zaujme na první pohled. Molo, po němž se procházeli modelky a modelové, bylo přímo uprostřed. Z jedné jeho strany seděli diváci, z druhé byla zaparkovaná vzácná sbírka vozů samotného Ralpha Laurena. A kolekce Podzim/Zima 2017-2018 k ní ladila! 

Kolekci návrhář otevřel šedým károvaným vzorem na dámských kostýmcích, trenčkotech i doplňcích a ve stejném vzoru k dámské módě ladily i modely pánské. Šedou změť po chvíli vystřídaly modely černé s kontrastní kanárkově žlutou. Pánská teplá bunda bez zaváhání připomínala uniformy jezdců Formule 1. Dámské modely stály kromě černé barvy na kůži a žlutá zářila na první pohled. Jenže návrhář ví, že hodně takto výrazných modelů by se neprodalo, tak vsadil raději na jistotu a velkou část černých modelů už žlutou nedoplňoval. V pánské módě předvedl velmi netradiční celokožený oblek.

Ještě s jedním pronikavým odstínem si Lauren vyhrál - s krvavě rudou. A nepoužil ji na nic jiného než na samotný latexový kabát a korzetový vršek večerních šatů. Aby ladili i pánové, u obleku jim kalhoty vyměnil za tepláky s červenými lampasy. Na závěr poslal na molo modely v jednoduše střižených večerních róbách - bohaté tylové sukně v královsky modré, kanárkové a krvavé doplnil neutrální černou, latexem a koženými biker bundičkami. 

vogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram