Podzimní kolekce Valentino byla téměř celá zahalená v temných barvách

Podzimní kolekce Valentino byla téměř celá zahalená v temných barvách

Předchozí kolekce stále ještě čerstvého kreativního ředitele Pierpaola Piccioli byly barevné a plné hravých materiálů. Nejnovější podzimní kolekce značky Valentino se nesla v tlumenějších barvách.

Značka Valentino na pařížském týdnu módy rozhodně nesměla chybět. Místo exotických barev se ale kreativní ředitel Pierpaolo Piccioli rozhodl, že se zaměří na černou barvu. Tu interpretoval v několika různých provedeních. Minulá kolekce hýřila neony a potisky džungle, ale podzimní sbírka 2020 byla decentnější. Na začátku bylo možné na molu vidět špičatá ramena, kožené šaty a rukavice, večerní šaty, elegantní kabáty a dlouhé kápě. Odvážné tmavé oční linky, které vynesly některé modelky, dodávaly přehlídce na dramatičnosti.

Jak přehlídka pokračovala, lehce se měnila i paleta barev. Klasická červená na kabátech, béžová na šatech s živůtkem, šedá na sukních a tmavě modrá na kápích. K tomu červené, černé a béžové kabelky, které vytvářely téměř dokonalý kontrast. Od Piccioliho to bylo rozhodně nečekané, protože téměř každý očekával romantickou sbírku a místo toho přišla gotická a skoro až agresivní kolekce. Piccioli na této přehlídce předvedl také nový design kožené kabelky jménem The Atelier Bag. 

Fotografie: Vogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram