Pre-Fall Philipp Plein 2015 - šeříková, burgundy a borůvková - ano, prosím!

Pre-Fall Philipp Plein 2015 - šeříková, burgundy a borůvková - ano, prosím!

Pre-Fall 2015 je plná fialových tónů s akcentem do smetanové, šedé a černé, která je použitá na elegatních i lehce vyzývavých modelech. 

Americká značka Philipp Plein je prostě svá. I v Pre-Fall kolekci pro rok 2015 přináší dávku ženského sexappealu, něžnosti i rozvernosti. Prostředí historické budovy se spadaným barevným listím na zemi a s dřevěným koníkem připomínající zvláštní kompozice používané v hororech je v úžasném kontrastu s nevšední kolekcí plné fialové, burgundy, smetanové i černé barvy. 

Modelky pózující u velkého tmavě hnědého koně oblékly nejvíce modelů v odstínech levandulové, šeříkové, borůvkové a burgundy barvy. Přechody všech tónů fialové se krásně střídají a kolekce nás přesvědčuje o opaku zažitého módního pravidla, že více odstínů jedná barvy se nekombinuje. Protože outfit složen z levandulově fialových šatů, chlupatého svetříku v barvě svařeného vína a kožichu v temné fialové ještě nikdy nevypadal tak dokonale!  

Samozřejmě není celá kolekce jen o fialové. (A kdyby byla, vůbec by nám to nevadilo!) Zaujaly nás i řasené večerní šaty v odstínu starorůžové či modely na každodenní nošení v béžové a šedé. Philipp Plein se v celé kolekci držel jasně stanoveného pravidla - svůj k svému! A tak jsou jednotlivé modely v jedné barvě i jednom stylu. Chválíme kožené biker jackets s kovovými cvočky, nádherně zdobené tašky všech velikostí ať už kovem nebo třpytkami i důmyslné detaily v podobě průstřihů na šatech. 

Zdroj: style.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram