Přípitek na dobrou věc ikonického šampaňského domu MOËT & CHANDON proběhne i v rámci letošního 55. ročníku MFF Karlovy Vary

Přípitek na dobrou věc ikonického šampaňského domu MOËT & CHANDON proběhne i v rámci letošního 55. ročníku MFF Karlovy Vary

Oblíbená filantropická iniciativa „Toast for a Cause“, tedy „Přípitek na dobrou věc“ nesmí chybět ani při dalším rituálu hollywoodských hvězd v rámci festivalového života v Karlových Varech.

foto: Martina Šmuková, se souhlasem Pink Bubble

 

Každý, kdo si tímto šampaňským připije na zdraví a slávu karlovarského festivalu, přispěje zároveň na neziskovou organizaci, kterou je pro letošní ročník nadace Pink Bubble. Úvodního přípitku se symbolicky ujme prezident festivalu Jiří Bartoška s Martinou Šmukovou, modelkou a patronkou neziskové organizace Pink Bubble.

U hollywoodských hvězd je „Přípitek na dobrou věc“ tradičním rituálem

Je známý například z udílení Zlatých glóbů v Los Angeles. Jedná se o filantropickou iniciativu, kterou do festivalového života v Karlových Varech přináší oficiální šampaňské filmového festivalu Moët & Chandon. Rituál zahájí samotný prezident festivalu Jiří Bartoška.

Výtěžek z letošní dobročinné akce poputuje na podporu neziskové organizace Pink Bubble, jejíž zakladatelkou a patronkou je modelka Martina Šmuková. Za každou slavnou osobnost, která se zúčastní a připije na zdraví a slávu karlovarskému festivalu, přispěje Moët & Chandon finanční částkou pro neziskovou organizaci Pink Bubble. Nadaci Pink Bubble během celého filmového festivalu mohou podpořit i sami návštěvníci festivalu a filmoví fanoušci, kteří si během festivalového týdne po vzoru slavných herců vychutnají v Moët Lounge na terase Franz Josef Café ve Windsoru v Karlových Varech šampaňské Moët Impérial. Zakoupení elegantní lahvičky Moët Mini (20 cl) přinese organizaci Pink Bubble počet korun odpovídající počtu ročníků MFF KV, tedy 55 Kč.

foto: Martina Šmuková, se souhlasem Pink Bubble

Nadační fond Pink Bubble poskytuje podporu dětem a mladým lidem do třiceti let, kterým zkomplikovalo život onkologické onemocnění. Pomoc je většinou šitá na míru konkrétním pacientům, ať už se jedná o finanční příspěvek v krizové situaci spojené s léčbou, o splněné přání pro radost, zážitkový nebo terapeutický pobyt, specifické konzultace nebo pomoc při hledání pracovních příležitostí po ukončené léčbě.

„Dospívání je náročné samo o sobě a nádorové onemocnění znamená velkou zátěž navíc. Pro tělo i pro citlivou duši. Snažíme se, aby všichni mladí pacienti, kteří prožívají těžké okamžiky, věděli, že se mají komu svěřit a kam se obrátit pro pomoc. Ať už je to v průběhu léčby, v době rekonvalescence nebo při následném návratu do každodenního života,“ říká zakladatelka NF Pink Bubble Martina Šmuková. „Vážíme si každého, kdo se nám snaží pomáhat, a jsme nesmírně vděční za tuto příležitost, za kterou z celého srdce děkujeme Mezinárodnímu filmovému festivalu Karlovy Vary a šampaňskému domu Moët & Chandon.”

foto: Martina Šmuková, se souhlasem Pink Bubble

Svět filmu za doprovodu šampaňského Moët & Chandon

Moët & Chandon se stalo filmovým šampaňským od samého počátku existence Hollywoodu. Od třicátých let bylo přítomno u více než stovky filmů. Po téměř dvě desetiletí je toto nejoblíbenější šampaňské na světě také oficiálním šampaňským Zlatých glóbů a Cen americké filmové akademie. Moët & Chandon založil tradici červeného koberce ve světě kinematografie a nechybí při celosvětově významných filmových premiérách a mezinárodních filmových festivalech v Berlíně, Benátkách a San Sebastianu. V České republice je nerozlučně spjato s Mezinárodním filmovým festivalem Karlovy Vary.

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram