Prosincové MUST HAVES v bledě modré

Prosincové MUST HAVES v bledě modré

Baby blue se stala symbolem letošní zimy. Její náznaky sice přišly už o několik sezón dříve, v prosinci 2016 je to ovšem sázka na jistotu. 

Bledě modrý kabát VILA 1 499 Kč ; Hnědá kabelka Dorothy Perkins 759 Kč ; Punčocháče Gipsy 249 Kč ; Parfém Dolce & Gabbana Light Blue 850 Kč ; Šátek Lindex 499 Kč ; Šaty Dorothy Perkins 789 Kč ; Kotníkové kozačky Carinii 2 099 Kč

Lehký mráz se usadil na holých větvích stromů, parapetech, trávnících i chodnících. Ohlašuje nám, že zima je tady. Přišla přesně na čas, ruku v ruce s posledním měsícem v roce. Ta pravá zima se sněhovými závějemi je sice stále v nedohlednu, ale ideální atmosféru můžeme podpořit bledě modrým odstínem, který je v zimě 2016 naprosto nepostradatelný. Dokonale vypadá na kabátku, a co víc - můžete k němu nosit téměř jakékoli barvy, takže vás vůbec neomezuje. Pokud je něco tento prosinec (a leden a taky únor) vážně MUST HAVES, pak určitě bledě modrá. Na všem. 

Na zimu se rozhodně hodí teplá a kvalitní obuv. My jsme vybrali kotníkové kozačky Carinii, které nás zaujaly pro svůj čistý vzhled, stejně na tom byly i černé denní šaty Dorothy Perkins. Jejich střih není zbytečně komplikovaný a s teplými punčochami představují ideální volbu na pracovní den. Vzhledem k tomu, že v ulicích je v prosinci i tak příliš černě, oblíbenou černou kabelku a šálu zkuste vyměnit za hnědou. Barva je to stejně univerzální. 

A užijte si prosinec. Je poslední v roce. Tak ať je i ten nejlepší! 

pinterest.com ; zoot.cz ; lindex.com ; answear.cz ; notino.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram