První bloggerská obálka Vogue

První bloggerská obálka Vogue

Chiara Ferragni je první bloggerkou, která se v historii všech odnoží Vogue dostala na jeho hlavní stranu. Které Vogue ji oslovilo a jak dopadlo focení editoriálu?

Chiara Ferragni, pokud ji ještě neznáte, je jednou z nejznámějších světových bloggerek. V roce 2009, ještě před tím, než to byl velký trend, si založila blog The Blonde Salad, aby ostatním ukázala, jaká je. Její sebevyjádření se ale po několika letech práce na blogu posunulo na zcela jinou úroveň - dnes Chiara spolupracuje s vyhlášenými módními domy a dostala se už i na několik hlavních stran časopisů (třeba Lucky nebo Grazia).

Její největším úspěchem, co se hlavních stran týká, je ale bezesporu nová dubnová obálka Vogue España. Hlavní strana a editoriál ale na diskusích vyvolaly nepochopení a většina z komentářů se ptá - je Chiara tak dobrá, aby se dostala na obálku Vogue? Španělské Vogue dospěl k názoru, že ano. A my proti trochu větší rozmanitosti vůbec nic nemáme. Jen ten výsledný editoriál je trochu předvídatelný. Autorem fotografií je Nico Bustos.

Foto: theblondesalad

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram