První pánská kolekce české značky FOLBEUR spatřila světlo světa

První pánská kolekce české značky FOLBEUR spatřila světlo světa

Pánské aktovky Etienne právě vypouští do světa česká značka kožených kabelek a doplňků FOLBEUR. Teď už máme jasno, jak vypadá kompletní obraz moderního úspěšného muže.

foto: s laskavým svolením značky Folbeur

Důraz na kvalitu kůže a ruční zpracování ztělesňuje nadčasový produkt, který se stává nedílnou součástí svého nositele. Rozehrajte svou skvělou šachovou partii a posuňte se vpřed s Etienne.

Aktovka Etienne je vyrobena ze 100% italské hovězí třísločiněné usně, která zajišťuje funkčnost, pevnost a zachovává tvar. Vyzrálost kůže ale zároveň činí produkt pro každého nositele jedinečným, neboť se do ní propisuje jeho životní styl. Jednoduché a čisté linie inspirované architektonickými prvky a brilantní propracované vnější i vnitřní detaily povyšují produkty Etienne na reprezentativní doplňky. Osloví jak muže, kteří si potrpí na formální eleganci, tak i casual business styl muže v pohybu s méně formálními povinnostmi.

Dvě velikosti aktovky Etienne dávají možnost volby. Etienne Voyager je masivnější a větší se dvěma kapsami a zipy. Může sloužit i jako cestovní zavazadlo. Po ročním testování obstála v rukách spolumajitele značky FOLBEUR, Davida Hegnera, mnohé a přesvědčí vás, že tato aktovka unese, co jen potřebujete: „Do Voyagera se vejdou kromě notebooku, hromady dokumentů a osobních věcí i věci do posilovny či třeba také šest lahví vína na pořádný večírek.“ Jednodušší a štíhlejší variantou je Etienne Slim pouze s jednou kapsou na zip. Díky možnosti připnout k aktovce dlouhý popruh se nabízí další varianta nošení. Oba typy produktů se nesou v klasických barvách oříškově hnědé a tmavé černé. Vhodně doplní ostatní luxusní doplňky nositele.

foto: s laskavým svolením značky Folbeur

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram