Kolekce šperků Cartier Paris Nouvelle Vague

Kolekce šperků Cartier Paris Nouvelle Vague

Bouřlivý pařížský život, v jehož vášnivém víru nachází klenotnický dům Cartier inspiraci, zachycuje nová, vysoce kreativní kolekce Paris Nouvelle Vague.

Paříž se svým nesporným citem pro styl, ovlivňovaná odvážnými a svobodomyslnými múzami se opět stává silnou inspirací klenotnickému domu Cartier. Jejím středobodem je Pařížanka se svým důvtipem a extravagancí, s touhami, milostnými románky a svobodným duchem. Cartier tuto ženu vnímá jako silnou, sebevědomou individualitu, která se nebojí vyzkoušet jakýkoliv styl, od zdobného baroka, přes střízlivý, až po přísně minimalistický. Může si na sebe vzít cokoliv, vše, co má styl. Zbožňuje velké prsteny a nápadné šperky s příběhem. Příběhem, který odhaluje Paříž ve vší intimitě: oslavované město lásky, umění a módy.

Kolekce umělecky zhotovených šperků představujících dokonalou hru se zlatem, ručně zpracovávaného do korálků, ornamentů, dekorativních gadroonových oblouků a mřížek v čistém stylu, zdůrazňující objem, lesk a smyslnost, je příslibem přicházejícího léta. Šperky ožívají diamanty a barevnými drahokamy v pronikavých odstínech, jež vystihují kreativní auru Paříže plnou energie, bujarých večírků, architektury a vybraných delikates božských francouzských cukráren.

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram