RAFINOVANÉ PLAVKY OVERALL OFFICE

RAFINOVANÉ PLAVKY OVERALL OFFICE

Česká značka Overall Office přichází s letošní novinkou a poprvé tak opouští svůj ikonický, spirálovitý design ve prospěch dvoudílných plavek, které probudí vaši ženskost.

Preciznost a udržitelnost

Overall Office je nezávislou módní značkou, která vznikla v roce 2019 v Praze. Od začátku lpí na kvalitě řemesla, preciznosti a perfektních střizích, které jí dodávají nezaměnitelný rukopis. Do povědomí se zapsala především svými spirálovitými střihy plavek, které si oblíbilo široké publikum. Dvoudílné plavky ZOE vynikají nejen propracovaným a perfektně sedícím střihem, ale i rafinovanou smyslností zdůrazněnou výrazným šněrováním a detaily.


Zdroj: se svolením Overall Office

Variabilní, s velkou škálou velikostí

Novinka v plavkové linii značky přichází po několika sezónách práce se spirálovitým střihem a představuje cestu, na které bude značka dále stavět. Overall Office ke svému produktu znovu přistupuje inkluzivně a nabídne plavky v celé velikostní škále od XS až po XL. Podprsenka Zoe Bikini top je konstruována, aby “podržela” jakékoliv i větší poprsí a na zadním díle je možné lepší komfort podpořit zavazováním do kříže. V kolekci se objevují kalhotky ve dvou variantách - vysoké verzi s rafinovaným podstřižením a příjemným detailem pokračování volného pásku kolem pasu, nebo zavazovací bikiny String se zdvojenými šňůrkami a nespočtem možností zavazování. 


Zdroj: se svolením Overall Office

Vyrobeno s láskou

V Overall Office věnují největší pozornost správnému a padnoucímu střihu, který uspokojí každou postavu. Je zřejmé, že se snaží hlavně o komfort svých klientek a přejí si, aby jejich produkty s péčí vyrobené, byly používány a s láskou nošeny. Monika Krobová, která má právě technologii střihů v Overall Office na starosti, popsala, jak vše s pečlivostí testují a kontrolují. Stejně tak jako se Overall Office snaží o kvalitní střihy, pracuje i na udržitelnosti. Celá kolekce je vyvzorována i vyrobena v České republice z recyklovaného polyamidu nejvyšší kvality vlákna Econyl TM. Kolekce bude dostupná ve třech barevných variantách - hnědé Marocco, fialové Lily a černé Black.


Zdroj: se svolením Overall Office

 

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram