Resort Ralph Lauren s business prvky, nádechem westernu a s kapkou lila

Resort Ralph Lauren s business prvky, nádechem westernu a s kapkou lila

Ralph Lauren nás ve svém Resortu provádí po advokátních kanceláří, francouzských ulicích, vyprahlých saharách i párty v klubech. 

Svou přehlídku 30 modelů otevřel Lauren s western stylem. Ten se mezi návrháři začíná objevovat poměrně hojně a můžeme tak snadno odtušit, že i v řetězcích se příští jaro budeme potkávat s hnědou, khaki, béžovou, třásněmi a semišem. Tedy se stejnými prvky, jakých využil i návrhář. Zajímavě pojal Laren kombinaci western stylu společně s lila odstínem. Dosáhl nevšedního efektu spojením neutrální barvy v retro střihu společně s pastelovým odstínem basic kousků.

A pak jako bychom se z přírody skokem přesunuli do advokátní kanceláře jedné z nadnárodních společností. Lauren totiž svou kolekci vedl dál ve jménu pouzdrového střihu v délce ke kolenům a držel se neutrální palety. Předvedl tak modely ideální pro vysoce postavené manažerky toužící po důstojném a přesto moderním oděvu.

A po aktivním dni na pochůzkách je na řadě se pobavit ve společnosti. Tomu byla věnována téměř polovina modelů. Všechny se totiž jevily v podobném světle - černé materiály, širší áčkové sukně, výstřih i průsvitná košile. Vyrazit takhle na párty, možná vypadáte stále trochu svázaně, ale alespoň se nám naskytl pohled na to, jak to vidí sám Lauren. Představa večírku v jeho mysli je sice uvolněnější než zbytek kolekce, přesto stále nabývá jistých předpokladů - delší sukně, žádné experimentování s barvami a zachování elegance. Především se Lauren v Resort kolekci 2016 držel hesla Méně je více

Zdroj: style.com 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram