Rozmazlujte v létě své vlasy a tvář přírodní kosmetikou

Rozmazlujte v létě své vlasy a tvář přírodní kosmetikou

Přinášíme vám tipy na dekorativní a přírodní kosmetiku, která by rozhodně neměla chybět v letní výbavě žádné ženy.

Oficiálně ještě léto sice nezačalo, teploty venku ale hlásí, že si ho letos opravdu užijeme. Zkrášlete se dekorativní kosmetikou Mii, pečujte o tělo díky přírodním produktům Pevonia Botanica, rozmazlujte své vlasy veganskou kosmetikou InSight a prožijte to nejkrásnější léto.

Tvářenka & rozjasňovač - Double Delight Revel & Glow 01

Šťavnaté tváře jsou nezbytné pro svěží letní líčení. Duo tvářenky a rozjasňovače vás jedním tahem štětcem přenese na přímořskou promenádu. Speciální složení pohlcuje mastnotu bez vysoušení pleti, je tak ideální právě pro horké dny.

Tekutý rozjasňovač - Sublime skin illuminator Verve 02

Chcete znát tajemství rozzářené pleti? Přimíchejte kapku tohoto rozjasňovače do svého běžného make-upu. 

 ŽHAVÝ TIP: Jednou z nejvíce sexy oblastí na těle ženy jsou ramena a dekolt. Vklepejte trochu rozjasňovače na klíční kosti a vrcholky ramen. Efekt zaručen!

 

Výživný lesk na rty - Nourishing Lip Sheen Nuture 02

Léto je ideální čas na lehký lesk na rty. Krásně vyživí, dodá závoj barvy a díky třpytivým částečkám vytvoří dojem plnějších rtů. Nourishing lip sheen nelepí, takže ani drobný závan větru vás nemůže rozhodit.

Tekutá matná rtěnka - Power Matte Lip Creme Sensuous

Ostře malinová rtěnka je zaručený způsob, jak upoutat pozornost. Opticky vybělí zuby a navíc vydrží na rtech celý den nebo večer. Rty nevysušuje díky obsahu mandlového a jojobového oleje. Klidně ji vytáhněte na rande, je totiž neslíbatelná!

Oční krycí a pečující krém - EyeRenew™ Conceal & De-Age

Ať už potřebujete osvěžit po dlouhé noci nebo na kruhy pod očima trpíte celý život, je na čase se s nimi rozloučit. Krycí a pečující krém EyeRenew se postará o snížení otoků, vypne pleť a zároveň kryje a rozjasňuje. Dva kroky v jednom, který si zamilujete.

Tělové mléko - BodyRenew™ Pineapple & Coconut

Jak podle vás voní léto? Tělové mléko s vůní drinku Piňa Colada vás rozhodně dostane do nálady jako na dovolené v Karibiku. Navíc obsahuje pravé přírodní výtažky z ananasu, který je protizánětlivý a pečujícího kokosu, takže je výborný i pro ekzematickou pokožku.

 

Opalovací krém - Hydrating Sunscreen SPF 30

Opalovací krém je základní výbava nejen pro dny strávené u moře. Hydratující opalovací krém od Pevonia Botanica obsahuje 100 % přírodních látek, chrání před UVA i UVB paprsky, krásně se roztírá, nádherně voní a můžete ho s klidem použít i na obličej, protože neucpává póry.

Ochranné sérum na vlasy – Styling hair repair complex

Máte v létě vlasy krepaté a vysušené, zkrátka jako slámu? Intenzivní sérum s olejem z šípku se o ně postará! Účinně vlasy hydratuje, zaceluje a hlavně chrání před teplem a vlhkem, což je na léto ideální kombinace. Tuhle malou lahvičku už nikdy nedáte z ruky.

Maska pro oživení vlasů – Antioxidant rejuvenating mask

Myslíte si, že mrkev patří jen do salátu? V tom případě byste měla vyzkoušet ochrannou masku na vlasy právě s výtažkem z mrkve. Vlasy posiluje, chrání před vnějšími vlivy a zklidní pokožku hlavy po celodenním slunění. Nejvíc ho ocení zrzky a brunetky, protože svým složením podporuje zlatavé odstíny ve vlasech.

Peeling na pokožku hlavy – Rebalancing scalp exfoliating cream

Zdravá pokožka hlavy je základ pro zdravé vlasy. Jemný peeling očistí pokožku od odumřelé kůže, mastnoty, zbytků stylingových přípravků a stimuluje krevní oběh. Lupy nebo mastná hříva vás už rozhodně trápit nebude.

beautysense.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram