Samsung Galaxy ALPHA právě v prodeji!

Samsung Galaxy ALPHA právě v prodeji!

Nově „kovaný“ luxusem opředený Samsung Galaxy ALPHA je nyní v prodeji. Seznamte se s ním, než si poběžíte pro svůj vlastní!

Pro příznivce mobilních telefonů Samsung, kteří u nejdražších zařízení mnohdy žehrali na nevzhledné zpracování těla samotných přístrojů od jihokorejského giganta, máme nyní skvělou zprávu. Samsung totiž přichází se zcela nově kovaným telefonem opředeným luxusem. 

Přes veškeré úsilí jihokorejského giganta Samsung dostat své top modely mobilních telefonů na špici konkurenční tlačenice, byl svými příznivci často odsuzován za nevhodně zvolené materiály k výrobě přístrojů, které by měly ve skutečnosti disponovat přívlastkem luxusní. Tím však tvrzené plasty nebyly, nejsou a nebudou. Proto se Samsung rozhodl pro radikální změnu a svůj nejnovější produkt Galaxy Alpha oblékl do nového kabátu, který se s luxusem ztotožňuje.

Tím je myšleno vysoce kvalitní zpracování těla telefonu, které je opatřeno elegantním a stylovým kovovým rámem, který se skvěle snoubí s rubovou plochou téhož metalického odstínu. Pokud by vám ale nevyhovoval stříbrný odstín, pak můžete sáhnout i po zlatém či neutrálním černém.

 

Galaxy ALPHA, jehož rozměry 132,4 x 65,5 x 6,7 mm ovlivněné 4,7 palcovým Super AMOLED displejem s rozlišením 1280 x 720 pixelů, je opatřen osmijádrovým nebo čtyřjádrovým procesorem 2,5 GHz. ALPHA vážící 115 gramů svým uživatelům nabízí vnitřní paměť o velikosti 32 GB a pro pořizování kvalitních snímků je opatřen 12MPx. Přístroj má za sebou navíc přísnou dietu a tak svou stavbou těla co do tloušťky, dokáže směle konkurovat i iPhonu 6.

Jak to vidíte, budete na kov?

 

 

Zdroj: technochilly, samsung

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram