Sázka na ženskou rafinovanost v kolekci Proenza Schouler

Sázka na ženskou rafinovanost v kolekci Proenza Schouler

Podzimní kolekce značky Proenza Schouler je pro nás příjemným překvapením. Mísí se v ní moderní styl, elegance, trocha vášně, a především prvky ženskosti.

Oslava ženské svůdnosti. I tak by se dala třemi slovy popsat pouze několik hodin stará prezentace značky Proenza Schouler. Její dvě kreativní tváře Jack McCollough a Lazaro Hernandez si v podzimní kolekci připravili pro své zákazníky a fanoušky zajímavou podívanou, která pracuje se sázkou na jistotu - ženskou rafinovaností.

Jack a Lazaro dali společnými silami dohromady kolekci pětatřiceti modelů, jež vzájemně propojuje výrazná elegance, čistota, jemnost a výrazné asymetrické linie.

Vsadili především na tlumené zemité odstíny barev, v kolekci najdeme především černé, bílé a khaki kousky, velice výjimečně zavadíme o hořčicovou a červenou. Právě oranžovočerveným kabátem na sebe upozornila topmodelka Gigi Hadid.

Podzim se podle této značky ponese v duchu hravosti a svůdnosti, návrháři se letos zaměřili na kratší délky, tvar a strukturu, v kolekci mají největší zastoupení kabáty, šaty a svetry, které ležérně a jakoby nechtěně padají z ramene.

Modelům nechybí nápadité detaily v podobě velkých kapes, výrazných knoflíků či elegantních průstřihů. Z řad doplňků je velká pozornost věnována kozačkám s pomačkaným efektem, koženým kabelkám a mohutným zlatým náhrdelníkům.

Foto: Vogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram