Selena Gomez jako baletka obula místo piškotů Phenom tenisky od Pumy

Selena Gomez jako baletka obula místo piškotů Phenom tenisky od Pumy

Mladá zpěvačka Selena Gomez se ukazuje již v druhé kampani sportovní značky Puma. Přivítejte jarní En Pointe kolekci 2018.

Puma na jaro 2018 odhaluje kolekci inspirovanou baletem. Aby se jí podařilo dotáhnout ji co nejvýše, dala se dohromady s newyorským baletním souborem. Výsledkem je řada sportovního oblečení, která splní i potřeby profesionálních sportovkyň s důrazem na tenisky, které musejí být pohodlné a zároveň dodávat noze dostatečnou oporu. Díky spolupráci s opravdovými baletkami, Puma teď může pustit do světa kolekci pro každou ženu, která se chce alespoň trochu cítit také jako baletka. Oblečení působí žensky - nese se v kombinaci odstínů černé a starorůžové.

Tváří kolekce se stala zpěvačka Selena Gomez, která má focení své první kampaně pro Pumu již pár měsíců za sebou. "Cítím se sebevědomá, plná sil a cítím kontrolu. Jsem statečná. Ano, možná nejsem úplně dokonalá, ale jsem vždy sama sebou. Žádné masky a flitry, prostě Selena Gomez," prohlásila zpěvačka o svém přístup ke kampani. Puma En Pointe kolekce v sobě odráží obvyklé baletní elementy - výrazné páskování, vlněné detaily, dlouhé linie, dynamičnost a flexibilitu.

Foto: Puma

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram