Skvělé nákupy v zahraničí slibuje Primark

Skvělé nákupy v zahraničí slibuje Primark

Nejen v létě vyráží mnoho z nás na dovolenou do zahraničí. Je jedno, jestli jedeme na aktivní dovolenou, za památkami nebo za plážovým relaxem, vždy si chceme něco přivézt.  

Naším typem na skvělé nákupy v zahraničí, především v západní Evropě, je jednoznačně Primark.

Primark zbožňuje mnoho fanoušků stylové módy. Nabízí pestrou škálu oblečení od batolat po dospělé, pánské i dámské oblečení, módní doplňky, ale najdete tam i keramiku, doplňky do domácnosti, kosmetiku a cukrovinky.

Eshop PRIMARK

Svůj první obchod otevřel Primark v Dublinu už v roce 1969 pod názvem Penneys, který se zachoval dodnes, ovšem pouze v Irsku. Primark má dnes více než 270 obchodů v devíti zemích v Evropě. A tento oblíbený řetězec stále roste, příští rok bude otevřena vůbec první americká prodejna a to v Bostonu.

V Primarku najdete opravdu vše, módu pro všechny věkové kategorie sledující nejnovější trendy, kvalitní oblečení nejrůznějších stylů a designové bytové doplňky a to vše za skvělé ceny.

Jen škoda, že tak oblíbený obchod nemá také e-shop. Novinky, akce a módní dění v Primarku sice můžete sledovat prostřednictvím domovských stránek, ovšem za nákupy musíte přímo do kamenného obchodu.

Nám nejblíže jsou hned dva Primarky a to ve Vídni a jejím okolí.

Jít do eshopu zoot.cz

Jistě by nás potěšilo otevření Primarku i v Praze!

 

Zdroj: primark.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram