Smyslné svatební šaty z jarní kolekce Very Wang pro rok 2015

Smyslné svatební šaty z jarní kolekce Very Wang pro rok 2015

Vera Wang posouvá hranice! Představila novou éterickou kolekci svatební šatů pro jarní sezónu 2015. S touto kolekcí se vrací k panensky bílé, krajkám a řasenému tylu.

Nová kolekce svatebních šatů Very Wang pro Jaro 2015 vyzařuje nadpozemskou krásu. Je dramatická, romantická, smyslná a velice svůdná.

Vera si v kolekci pohrává s tím nejjemnějším hedvábím, vytváří zajímavé živůtky a princeznovské suknice z řaseného či skládaného tylu se zajímavou texturou. V kolekci nechybí také modely se siluetou mořské panny, které jsou velice propracované a většinou z krajky.


Vera Wang si zachovává svou jedinečnost i v jednoduchých modelech. Každý z nich je naplněn lehkostí a dotažen do posledního detailu.


Novinkou v kolekci jsou lehce extravagantní kousky, například šaty honosně zdobené tylem či šaty s dlouhými krajkovými rukávy. Zcela netradiční je jistě také model tvořený dvěma díly, topem s velkým tylovým květem na rameni a plesovou sukní.

 

V rámci kampaně k jarní kolekci byl samozřejmě natočen i krátký film, v kterém modely představily Caroline Brasch Nielsen, Elisabeth Erms Nastya Sten a Sophie Touchet.  Natáčení probíhalo v ponurém lese a díky tomuto pozadí je svatební kolekce ještě úchvatnější.