Soustředění MISS Prima křivky v plném proudu a Móda.cz u něj nechybí

Soustředění MISS Prima křivky v plném proudu a Móda.cz u něj nechybí

Redakce magazínu Móda je právě na soustředění soutěže MISS Prima křivky, odkud vám přinášíme zákulisní snímky a také informace o tom, jak vše probíhá. 

V pátek 15.7. 2016 podstupují finalistky soutěže již druhé soustředění. Jak zmínila pořadatelka soutěže Markéta Zámyslická, vůbec to pro ně není jednoduché: "Čeká je tvrdá dřina na choreografii, chůze, zkouška oděvů a špendlení s módní návrhářkou Jiřinou Tauchmanovou, zkouška spodního prádla Caresse s majitelkou společnosti Klárou Doubkovou a následné focení v prádle u luxusního Maserati od Dream Cars!" Ze zmiňovaného zkoušení spodního prádla i focení už pro vás máme exkluzivní backstage fotky. 

Soustředění se zatím ubírá správným směrem. Panuje pohodová nálada a finalistky si den užívají. Prezentují se příjemným a milým chováním, pomáhají si s líčením i účesy a zdá se, jako by mezi nimi nepanovala ani žádná rivalita. 

 

Finalistky prošly mimo jiné i zkouškou šatů na galavečer od návrhářky Jiřiny Tauchmanové, která svojí tvorbou podporuje přirozené ženské křivky. V módním průmyslu se pohybuje už dvacet let a soustředí se na vytváření kvalitních a užitečných kousků, které příliš rychle nevychází z módy a člověk je nemusí hned ze svého šatníku vyřadit a nahradit jiným trendem.    




Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram