Sportalm a zimní sezóna může začít!

Sportalm a zimní sezóna může začít!

Luxusní zimní oblečení. Sportalm to jsou lyžařské bundy, kalhoty, mikiny a oblečení pro volný čas, jaké vám padne do oka. A co víc – zamilujete si ho.

Sportalm znamená luxusní zimní oblečení. Jsou to ale také lyžařské bundy, kalhoty, mikiny a oblečení pro volný čas, které dostatečně vystihují dvě slova - sportovní elegance vhodná na sjezdovku, ale i do ski baru a do města.

Srdečný pozdrav z Kitzbuhelu, jehož atmosféra na vás dýchne z každé kolekce Sportalm

Rakouská značka Sportalm neustále dokazuje, že sportovní oblečení už dávno nemusí být jen stroze technické. Můžete si tak zachovat moderní a elegantní styl i v nehostinných podmínkách, jaké dokážou panovat na vršcích skalistých hor, stejně tak jako na jejich úpatí.

  

  

Sportalm Ski-couture a nevlídné, mrazivé počasí má utrum

Jedinečné modely značky Sportalm jsou považovány za opravdovou „ski-couture“, vyrobenou z materiálů, jež jsou zpracovány nejmodernějšími technologiemi. Díky tomu dáme i ruku do ohně za to, že vás mile překvapí jak lehkost každého oděvu, tak i jeho prodyšnost a nepromokavost. Precizní střihy a luxusní detaily, jako jsou kožešiny a výšivky, z vás zaručeně učiní nepřehlédnutelnou, podobně jako přírodní vzory a neonové barvy, které jsou klíčové pro nejnovější kolekci zima 2016.

TIP Redakce: Již na spadnutí je otevření nového pražského obchodu Sportalm v OC Arkády, kde bude během módní přehlídky v čele s Innou Puhajkovou, Klárou Medkovou a Romanou Pavelkovou oficiálně představena i ona nová kolekce podzim - zima 2016/17.

  

Značku Sportalm si již dávno oblíbila i velká řada VIP osobností včetně těch českých, ale své příznivce nachází čím dál častěji i u „běžných smrtelníků“ a milovníků lyžování a zimních radovánek obecně.

  


 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram