Střihaton vystřihl ve studiu Jany Burdové 51 900 Kč!

Střihaton vystřihl ve studiu Jany Burdové 51 900 Kč!

19. června 2014 se uskutečnil již 5. ročník úspěšné charitativní akce STŘIHATON, která probíhá po celém světě. Můžete se zde nechat perfektně ostříhat a přispět tak na dobrou věc.

19. června 2014 proběhl Střihaton ve Studiu Jany Burdové v Teplicích, které se do celorepublikové akce zapojilo již potřetí. Týmu kadeřníků se podařilo během celého dne od svých zákazníků, stejně jako dalších lidí, kteří chtěli pomoct dobré věci, vybrat úctyhodných 40 000 Kč, dalších 11 900 Kč přibylo z prodeje produktů chráněné dílny občanského sdružení Arkadie. 

Akci svou účastí podpořily i známé tváře - Tereza Kostková, „tvář“ Studia Jana Burdová, stejně jako další krásné ženy, herečka Dana Morávková nebo moderátorka a herečka Marta Ondráčková.

Vybrané finance z letošního ročníku poputují občanskému sdružení Arkadie, starající se o lidi s kombinovaným postižením. 

Jak konkrétně letošní STŘIHATON probíhal?
„Naše studio otevřelo úderem deváté hodiny ranní a zavřelo v osm hodin večer. Během této doby se celému našemu kadeřnickému týmu podařilo ostříhat a vyfoukat více než 30 zákaznic a zákazníků, kteří si za jednotnou cenu 850 Kč odnesli nejen krásný střih a dárek od značky Redken, ale zejména dobrý pocit z pomoci potřebným,“ komentuje průběh letošního STŘIHATONU majitelka studia a trojnásobná držitelka ocenění Kadeřník roku, Jana Burdová a dodává: „Velmi mě také potěšil zájem kolemjdoucích, kteří se u nás ve studiu zastavili a buď jen tak přispěli nebo si za své peníze koupili produkty z chráněné dílny občanského sdružení Arkadie. Zapomenout bych neměla ani na naše klienty, kteří se bohužel tento den nemohli zúčastnit, ale ponechali své finanční příspěvky ve studiu při své nedávné návštěvě. Všem, kteří se zapojili a přispěli, patří velikánský dík.“

Letošní výtěžek akce STŘIHATON bude věnován na podporu občanského sdružení Arkadie Teplice. Arkadie je respektovanou neziskovou organizací, která poskytuje komplexní péči zdravotně postiženým osobám. Vedle občanského sdružení, které provozuje chráněné dílny, denní stacionáře, sociální poradnu či podporu samostatného bydlení, je Arkadie také obecně prospěšnou společností, která ve speciální škole zajišťuje vzdělávání dětí s kombinovaným postižením. Více na arkadie.cz.

„Děkuji moc celému svému týmu za jejich nadšení a podporu STŘIHATONU, stejně tak bych ráda poděkovala i studentům oboru kadeřník ze střední odborné školy Litvínov-Hamr, kteří jsou u nás na stáži a bez váhání se do STŘIHATONU zapojili,“ doplňuje Jana Burdová, majitelka stejnojmenného studia a Redken Art Designer.

Jak se akce líbila české herečce Tereze Kostkové?
„STŘIHATONU jsem se osobně zúčastnila již potřetí a musím říct, že mě tato akce znovu oslovila. Líbí se mi, když se podaří propojit skvělé služby skvělých kadeřníků s myšlenkou pomoct dobré věci,“ říká o své účasti Tereza Kostková a doplňuje: „Atmosféra ve studiu Jany Burdové byla výborná, hosté si nejen užívali péči kadeřníků, ale stejně jako já, nakupovali výrobky z chráněné dílny občanského sdružení Arkadie. Pevně věřím a doufám, že se příští rok uskuteční další ročník.“

Organizátorem akce  STŘIHATON je již tradičně Redken, značka profesionální vlasové kosmetiky společnosti L´Oréal. Letošní ročník proběhne v České republice na 6 místech a zúčastní se ho celkem 70 kadeřníků.

Zdroj: Jana Burdová

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram