Svatební šaty, které vám dopřejí osobitost, má na svědomí designérka Kristýna Kottová

Svatební šaty, které vám dopřejí osobitost, má na svědomí designérka Kristýna Kottová

Svatba je jedním z nejdůležitějších životních okamžiků. Proto se vždy snažíme vybrat si šaty, které jsou naprosto perfektní a padnou nám na míru. Není od věci se při výběru obrátit na odborníky.

Designérka Kristýna Kottová založila svou značku Veršatyl v roce 2013 a postupně se začala specializovat na svatební šaty. Designérka si zakládá na kvalitních materiálech, pečlivém zpracování a padnoucím střihu. Vždy zohledňuje představy nevěsty i její proporce.

„Když připravuji svatební šaty, musím potlačit designérské ego a pochopit přání a představy nevěsty,“ říká návrhářka. Proto její šaty dopřávají nevěstám ten správný pocit jedinečnosti, krásy i pohodlí.

Návrhářka má v oblibě nejkvalitnější italské hedvábí, ze kterého šije svatební šaty propracované do posledních detailů včetně ozdob do vlasů či podvazku. Velkou výhodou je to, že značka Veršatyl zastává názor, že byste svatební šaty neměla po svém velkém dni uložit hluboko do skříně. Byla by jich škoda, proto vám ve svém ateliéru lehce šaty přetvoří, aby vám mohly i nadále dělat radost při běžných příležitostech.

Máte tak za cenu jedněch šatů hned dvě verze, což je při ceně okolo 20 000 – 38 000 Kč velmi sympatická suma. Hesla slow fashion, udržitelnost i více informací hledejte na versatyl.cz.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram