Svět fantazie a drzý humor spojuje Mimoně se značkou Levi’s

Svět fantazie a drzý humor spojuje Mimoně se značkou Levi’s

Chaotická skupinka malých žlutých mimoňů se v kinech právě teď pyšní svým novým filmem, který je zasazený do 70. let. Značka Levi’s se rozhodla tuto premiéru oslavit po mimoňovsku.

foto: se svolením Levi´s

Také patříte mezi milovníky Mimoňů? Tihle speciální mužíčci si získali srdce mnoha lidí na této planetě, bez rozdílu věku nebo pohlaví. Ostatně koukněte, že kina se od spuštění premiéry nového filmu Mimoni: Padouch přichází, plní celými rodinami, a opravdu se baví všichni. Teď si navíc můžete vyzdobit svoje osobní džínové kousky vtipnými nášivkami Mimoňů, a to za úvahu rozhodně stojí.

Mimoni se stali kulturními ikonami, které jsou vždy oblečené v denimu, ať už se válí s tyranosaurem rexem, nebo kují pikle s jejich nejoblíbenějším zloduchem Gruem. Tahle chaotická skupinka vždy ví, jak vás rozesmát a šířit radost. Není tedy divu, že se z ní stala velmi úspěšná animovaná franšíza, která se dostala do srdcí milionům fanoušků. Na oslavu této neuvěřitelné popularity se Levi’s rozhodl ke kolaboraci pod názvem Levi’s x Minions: The Rise of Gru, která se sešla i s premiérou nového filmu. Dvě popkulturní ikony se spojily, aby vám zpestřily šatník.

Nový film filmu Mimoni: Padouch přichází je zasazený do 70. let, kde se nepřítel č. 1 Gru poprvé setká a našimi oblíbenými Mimoni. Přesně v duchu tohoto animovaného bijáku se nese spolupráce s Levi’s , kterou objevíte v Tailor shopu Na Příkopě 6. Řada obsahuje sadu originálních mimoních grafik, které se inspirovaly v estetice 70. a 80. let, a díky kterým si mohou nejen fanoušci postaviček customizovat svoje džíny, džísky, trička a mikiny. Každý návrh vzdává hold světu fantazie Mimoňů a jejich drzému humoru. To mají s Levi’s® společného. Můžete si tak s Mimoni upravit svoje nejoblíbenější džínové kusy, nebo přímo v Tailor shopu koupit nový kousek a na místě si nechat nášivku našít.

foto: se svolením Levi´s

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram