Svetry, které nejen zahřejí, ale budou i slušet

Svetry, které nejen zahřejí, ale budou i slušet

Dnes už není svetr brán jen jako nutnost na zimu, ale často je součástí zajímavého outfitu. Podívejte se na svetry, které jsou zrovna v módě!

Rozšířené rukávy

Svetry s balónovými nebo volánovými rukávy teď prodávají skoro v každém obchodě, ale jako první s tím přišel obchod H&M, který se zřejmě inspiroval 70. lety. Je to výrazný trend, a je dobrý v tom, že nepotřebujete vymýšlet už nic jiného. Stačí si vzít obyčejné rifle, svetr a zajímavý outfit je hotový. Nejlépe si ho pořiďte v trendy červené barvě.

Svetry s perlami

Tento trend předvedl obchod Zara, a stal se tak rozšířený, že perly nyní seženete na jakémkoliv kusu oblečení. Svetr s perlami seženete skoro v každém módním řetězci. Svetry se dělají jak celé poseté perlami, tak jen decentně s pár perličkami, například na ramenou. Jestli jste kreativní, můžete si takový svetr vyrobit sama. Vezměte do ruky jehlu a nit a jednoduše si perly přišijte. Pokud chcete být trendy, tak s tímto svetrem nešlápnete vedle.

Svetr se šněrováním, nebo svetr s průstřihy

Šněrovací svetr může být velice sexy, pokud má šněrování ve výstřihu, stejně tak jako když má svetr průstřihy na zádech. Je to sexy a decentně to poodhaluje kůži. Je pravda, že vás tolik nezahřeje, ale v teplejších dnech to tolik nevadí. Zkuste si pod takový svetr vzít krajkovou podprsenku, která může lehce vykukovat. Opět to bude vypadat sexy a vůbec nešlápnete vedle. Vypadá to zajímavě, a to platí i u obyčejného oversize svetru. 

pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram