Symbol ambiciózní ženy a jemné rebelky s romantickou duší najdete v novém parfému návrhářky Jitky Klett

Symbol ambiciózní ženy a jemné rebelky s romantickou duší najdete v novém parfému návrhářky Jitky Klett

Elegantní vůně vhodná pro dámy i pány omámí nejenom vaše smysly. Designový flakón, vůně oslavující ambiciózní ženu a podpis návrhářky Jitky Klett jsou spojením, které nás nenechává klidným.

foto: JK Klett

V pořadí již třetí parfém návrhářky Jitky Klett no 3 vyjadřuje elegantní citrusové a bílé květinové vůně. Jemné, sladké tóny jasmínu po dešti jsou příjemně cítit v introspektivní a neuvěřitelně pozitivní vůni, která má hloubku ticha po bouři, ale v žádném případě není tichá.

Návrhářka si dala záležet i na obalu, který je rovněž velmi důležitý. Designový flakón v kombinaci se zlatým dezénem se bude krásně vyjímat na vašem kosmetickém stolku. Balení navíc s exkluzivní krabičkou ukrývají krásné překvapení. Aromatické zelené a čerstvé kořenité podtóny ve spojení s citrusovými tóny a tóny bílých květů dopřávají vašim smyslům naprostou báseň.

Ženské nadšení a pozitivní energie, v kombinaci s odborností týmu profesionálů vložené do výroby této nové vůně, jsou návrhářčiným odkazem. Provází parfém od momentu, kdy ho poprvé budete držet v ruce, až po moment, kdy se do něj poprvé obléknete.

foto: JK Klett

foto: JK Klett

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram