Tělové scruby od MARKA dají vaší pokožce, co potřebuje

Tělové scruby od MARKA dají vaší pokožce, co potřebuje

Jaká vůně je ta NEJ? Kokos, káva, citrus, čokoláda nebo máta? Nebo všechny? Tělové scruby však nejsou jen o dokonalých vůních, ale především o účincích!

MARK scrub odstraňuje odumřelé kožní buňky, stimuluje prokrvení a čistí póry. Díky obsahu kofeinu, přírodních olejů a komplexu vitamínů také zmírňuje nedokonalosti pokožky, jako je ekzém, akné nebo tolik nechtěná celulitida. Tělové scruby můžete používat dlouhodobě v rámci péče o zdravou a krásnou pokožku, a nebo jako SOS produkt, pokud vaše pleť potřebuje rychlé povzbuzení.

JAK SE POUŽÍVAJÍ?

Do navlhčené pokožky jemně vmasírujte potřebné množství. Scruby můžete používat jak na obličej, tak na celé tělo, a to ideálně dvakrát v týdnu. Je třeba jim dát pět minut čas, aby provedly svou práci a pak je z pokožky smýt. 

Tělové scruby slouží zejména k odstranění odumřelých částí pokožky, k její hydrataci a zpevnění. Díky 100% přírodním ingrediencím toho však zvládají daleko víc. Například obličejový scrub tea tree a jojoba je vhodný pro ošetřování problematické pleti, právě díky obsahu tea tree oleje. Ten totiž díky vysokému antivirovému a antibakteriálnímu účinku působí dobře na hnisavé vyrážky nebo vřídky. Úžasně vaši pleť vyčistí a osvěží MARK Coffee Citrus scrub s citrónem, mandarinkou a pomerančem. Už z hlavních složek hravě poznáte, že bude vaše pleť po použití zklidněná a svěží. 

Na Facebooku Móda.cz najdete také soutěž o 3 balení MARK scrub, tak šup tam! 

 

www.markscrub.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram