Teplákové šaty jsou trendem ulic i domova

Teplákové šaty jsou trendem ulic i domova

Jak se cítit v zimě dobře a zároveň tak i vypadat? Jednoduchá odpověď - teplákové šaty. Znáte ten pocit, když zazvoní zvonek a vy na sobě máte vytahané tričko s příšernými tepláky a nechcete jít otevřít? Tomu je konec, představujeme vám řešení na doma, do společnosti, prostě kamkoliv.

Ať už jste milovnice sportovní módy nebo jen máte ráda pohodlné materiály, pak je tento článek přímo pro vás. Je chladno a potřebujete se zahřát, tak nasaďte teplákové šaty, které nebude chtít už nikdy sundat. Teplákové nebo také mikinové šaty jsou snem každé z nás, které milují pohodlí, ale zároveň chtějí vypadat žensky. 

Dají se pořídit v různých stylech, barvách a nejčastěji mají volnější střih s délkou po kolena nebo ke kotníkům. Hezky se usaďte a pojďte se s námi podívat na menší ukázku toho, jak to můžete kombinovat.

Sportovní trendy

Šaty jsou neuvěřitelně pohodlné a můžete s nimi vytvořit opravdu zajímavý look. Stačí pár změn a máte outfit do města, na večeři, na sport ale i na doma. Navíc sluší každé postavě. Kombinujte barvy, různé styly a můžete své šaty využít na několik příležitostí. Jedním slovem jsou prostě univerzální.

Jaké jsou druhy

Jeden by si myslel, že šaty jsou prostě jen šaty, ale vybírat můžete opravdu z velkého množství, když pomineme klasické pletené šaty, o kterých máte již článek zde, čeká vás dalších pár slušných tipů. Mezi nejvíce pohodlné patří ty „domácí“ tedy volnočasové, pak máme sportovní, elegantní, bavlněné, oversized, s kapucí nebo dlouhé po kotníky.

Zdroj foto: Pinterest.com, pixbay.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram