Titulní strana italské Vanity Fair patří Evě Herzigové

Titulní strana italské Vanity Fair patří Evě Herzigové

V měsíci dubnu zazářila česká modelka Eva Herzigová v italské podobě časopisu Vanity Fair. Rozdávala v něm spoustu úsměvů.

Fotograf Tiago Banderaa se postaral o několik snímků charismatické modelky, která pro focení titulní strany oblékla šaty Valentino a náušnice Crivelli. Uvnitř časopisu má na sobě Herzigová aktuální jarní trendy. Elegantní šaty s velkými volány, oslnivé drahokamy na rukách i v uších nebo také kožené kalhoty s přiléhavým tílkem. V každém modelu působí modelka spokojeně a přirozeně.

Banderaa je fotograf, který se svými snímky na sociálních sítích velmi šetří. Například na jeho Instagramu najdete opravdu jen pár fotek, na kterých jsou například Nicole Kidman, kterou fotil letos v únoru nebo z loňského roku Winnie Harlow. Množství práce mu nejspíš neumožňuje věnovat se vymoženostem dnešního světa.

Pětačtyřicetiletá česká super modelka má stále co říct. I když módní mola má již dávno za sebou, spolupráci si rozhodně nenechá ujít. Podívejte se, jak jí to sluší na těchto fotografiích...

fashiongonerogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram